zakone Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Si të krijoni dhe mbani zakonet e reja?

Strategy

Ndrysho zakonet dhe ji më produktiv. Ja 10 ide të thjeshta për këtë

Strategy

4 zakone të jetës së përditshme që do t’ju bëjnë të suksesshëm

Strategy

9 zakone që do t’ju ndihmojnë të bëheni versioni më i mirë i vetes tuaj

Strategy

7 aftësitë që duhet të zhvilloni për të pasur sukses

Strategy

Si ndikojnë zakonet në suksesin tuaj?

Sipërmarrje

E vërteta e dhimbshme pas sipërmarrësve të suksesshëm

Karriera

Ndrysho zakonet dhe ji më produktiv. Ja 10 ide për këtë

Strategy

9 gjëra që njerëzit mirënjohës bëjnë ndryshe

Lajme

Reduktimi i kohës në mediat sociale me 30 minuta në ditë ul rrezikun nga depresioni