TV QLED Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Samsung dhe Amazon Prime Video Lançojnë të Parët Përmbajtjen HDR10+

Lajme

Samsung Electronics arrin vendin e parë për konsumatorët në CES 2017 me inovacione që përmirësojnë mënyrën se si njerëzit jetojnë, punojnë dhe luajnë