Startup Grind Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Të marrësh rrobat me qera, e ardhmja e industrisë së modës

Startup

Falenderime për komunitetin: Një këndvështrim ndryshe nga Drejtuesit e Startup Grind në mbarë botën

Media&PR

Top 8 artikujt më të lexuar të BusinessMag gjatë vitit 2018

Slideshow

Post Startup Grind Tirana, Lona Alia drejt sipërmarrjës triliona dollarëshe

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Lona Alia, vajza shqiptare vjen të na tregojë historinë e saj të suksesit nga Silicon Valley në Startup Grind Tirana

Sipërmarrje

Këshillat më të mira të dhëna nga të ftuarit e Startup Grind Tirana

Business Pulse

Derek Andersen: “Muaji Maj solli në skenën e Startup Grind femra dhe lidere të suksesshme”

Business Pulse

Alketa Vejsiu moderatorja e mirënjohur e ekranit shqiptar vjen në Startup Grind Tirana më 6 Qershor

Business Pulse

Eventet që zhvillohen në Shqipëri për të nxitur zhvillimin e sipërmarrjeve të reja

Startup

Hetem Ramadani sipërmarrësi meditues në Startup Grind Tirana më 12 Mars

Evente

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

Janar 22, 2019
ora 10:00 – 15:00