sfidues Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Çfarë na mësojnë librat me personazhe negative në lidhje me gabimet në investime?

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Teknologji

Harrojeni Instagramin, koha për aplikacionin më të ri Wetick

Media&PR

Negocimi, 10 këshillat që duhet të zbatoni!

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00