përvojë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Travel

Udhëtimet na bëjnë shumë më të lumtur se çdo pasuri tjetër materiale, sipas një studimi

Sipërmarrje

Merrni përsipër rrezikun? Ja çfarë duhet të keni parasysh

Strategy

4 arsye pse rezymetë nuk funksionojnë më

Startup

Si ky aplikacion u kthye në një makth për zhvilluesen 16 vjeçare të tij?

Intervista

Edlira Taga: Rekrutimet e duhura sjellin gjithmonë uljen e qarkullimit të punonjësve

Strategy

4 Gabimet e drejtuesve pa përvojë

Sipërmarrje

Pastiçieri i suksesshëm shqiptar i cili ka hapur shkollën për të përvetësuar artin kulinar në Slloveni

Business Pulse

Pyetja që duhet t’i bëni vetes çdo ditë

Startup

SC Ventures organizon një seminar për startup-et në Kosovë dhe Shqipëri

Media&PR

5 mënyra të provuara për të hequr frikën e të folurit në publik