performance Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, një trajnim për Vlerësimin e Performancës

Uncategorised

Ventrilokuistja e parë shqiptare rrëmben zemrën e publikut amerikan

Sipërmarrje

Fjala e parë që një udhëheqës duhet të përdorë për të ndryshuar një organizatë

Sipërmarrje

Si të menaxhoni një punonjës me sjellje të keqe?

Karriera

Po aplikon për punë? Hidhi dhe një sy rezymesë tënde

Zhvillim Personal

Ku përdoren njohuritë e NLP-së?

Shkence

Personat mbi 40 vjeç nuk duhet të punojnë më shumë se 3 ditë në javë, sipas një studimi

Teknologji

Samsung rrit standardin me Galaxy S10

Strategy

4 mënyra për të përmirësuar produktivitetin e ekipit tuaj

Strategy

Për një 2019 më të mirë, përgjigjuni këtyre pyetjeve