Natyre Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Pesë mënyra për t’u ndjerë më afër natyrës edhe nëse jetoni në qytet

Intervista

Klaidi Çitozi: Shërbimi ndaj klientit, marketingu më i mirë

Strategy

Nëse bëni këto gjëra 17 minuta çdo ditë, mund të arrini të jeni të lumtur dhe të shëndetshëm

Zhvillim Personal

Kujdes gra sipërmarrëse! Nuk mund të arrini qëllime të mëdha pa u kujdesur së pari për veten tuaj

Business Pulse

Çdo ditë një “Faleminderit”

Strategy

8 gjërat që bëjnë njerëzit e lumtur dhe të suksesshëm

Teknologji

Kjo mënyrë inovative do të realizojë prodhimin e ujit në zonat urbane

Lajme

Ja cilat janë llojet e të ardhurave që tatohen në Shqipëri

Lajme

“Kampi Robo”, për fëmijët e apasionuar pas teknologjisë dhe natyrës

Travel

Ismail Hoxha: Një bankier eksplorator, në zbulim të Shqipërisë