Ministria e Inovacionit dhe Administratës Publike Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Slideshow

Panairi i startup-eve që bashkoi Shqipërinë me Kosovën

Lajme

“Si po transformohet edukimi në Shqipëri?” Michael Kogeler në “Konferencën Transformimi Dixhital i Edukimit”

Lajme

Konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” sjell zhvillime për sektorin edukativ në Shqipëri

Evente