Infosoft Systems Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“My ProCare” dhe “Artizane të natyrës” ishin idetë që kaluan me sukses në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Lajme

“Si po transformohet edukimi në Shqipëri?” Michael Kogeler në “Konferencën Transformimi Dixhital i Edukimit”

Lajme

Konferenca “Transformimi Dixhital i Edukimit” sjell zhvillime për sektorin edukativ në Shqipëri

Lajme

Më 6 Dhjetor Microsoft sjell në Tiranë “Transformimin Dixhital të Edukimit”

Evente