Fakulteti Ekonomik Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Elsa Gega, katalizatori i studentëve dhe turizmit të Elbasanit

Lajme

IDEA kalon në fazën e dytë. Nis puna me planin e biznesit 

Trajnime

Trajnim: Zhvillimi i modelit dhe planit të biznesit tuaj

Intervista

TREGTIA ONLINE nuk ka rrugë tjetër veçse të rritet!

Evente