ETC Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Trajnime

Trajnim: “Aftësitë e Sipërmarrjes, Menaxhimit dhe Zhvillimit të një Biznesi të Suksesshëm”

Lajme

Gjiganti i hotelerisë Hilton vjen në Shqipëri

Intervista

Rikthehet “Skënderbeu”, loja e parë shqiptare

Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”