Deshtim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Personazhe

Ballo në Kishë?! Aventurat e një djali të mbarë

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë

Karriera

Si të bëhesh një regjizor i mirë i jetës tënde

Strategy

8 gjërat që bëjnë njerëzit e lumtur dhe të suksesshëm

Strategy

Dështimi, fjala që urrejmë të gjithë, por që na mëson kaq shumë gjëra

Karriera

Dështo shpejt, mëso shpejt dhe inovo

Strategy

Si të jesh i suksesshëm në jetë? Këshilla nga njerëzit më të suksesshëm

Zhvillim Personal

Mos bëni viktimën!

Strategy

5 sekretet e suksesit sipas Jeff Bezos

Strategy

Zakonet e njerëzve shumë të suksesshëm