and the Will to Lead" Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Gjërat që nuk i dinit për Sheryl Sandberg, një ndër femrat më të suksesshme sot në botë

Business Pulse

Thënie motivuese nga Sheryl Sandberg për jetën, lidershipin dhe barazinë