Summer Camp, kampi ku ndërthuren së bashku argëtimi, kreativiteti, ICT, robotika, sporti dhe natyra » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 16/05/2017

Summer Camp, kampi ku ndërthuren së bashku argëtimi, kreativiteti, ICT, robotika, sporti dhe natyra

Share
nga Anerola Torollari
Maj 16, 2017
Studied at Faculty of Science, Content Editor Biznesi at Business Magazine
lexo me teper >

Albanian ICT Academy organizon kampin e parë veror në Shqipëri ku ndërthuren së bashku lojrat, kreativiteti, ICT, robotika, sporti, natyra dhe shumë aktivitete të tjera edukuese. 

Vera po afron bashkë me të edhe pushimet verore. Jepuni mundësi fëmijëve tuaj të kalojnë pushimet më argëtuese në grup në kampin veror 10 ditor.

Duke u nisur nga 12 Qershori, fëmijët do të kenë mundësi të argëtohen, bashkëpunojnë dhe mësojnë më tepër me anë të: lojrave, kreativitetit, ICT, sporteve, argëtimit në natyrë, vizitave në muzeume historike dhe shumë vende interesante dhe edukuese.

Kampi fillon në 12 Qershor dhe mirëpret çdo fëmijë të moshës 7-15 vjeç.

Nxitoni të regjistroheni, sepse numri i fëmijëve është i limituar. Të interesuarit duhet të regjistrohen duke plotësuar formën online këtu.