Startups Battle: Hapet gara për 10,000 euro në Klan


Startups Battle është emisioni i parë televiziv i prodhuar dhe realizuar në Kosovë që ka për qëllim promovimin e sipërmarrjes tek të rinjtë.

Beteja e Startup-eve është një garë mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000 € (5,000 € cash dhe 5,000 € shërbime).

Startups Battle përveç se do të jetë show më interesant televiziv në fushën e biznesit, është mundësia më e mirë për të prezantuar idenë apo biznesin tënd para investitorëve dhe klientëve potencial.

Për ekipet nga Shqipëria dhe Maqedonia, shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit në Kosovë, mbulohen nga organizatorët.

Ky është TV Show i parë për startupet (bizneset e reja) në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Startups Battle, i organizuar nga Kolegji Universum në bashkëpunim me Innovation Center Kosovo (ICK), fton të gjithë shqiptarët nga çdo trevë të bëhen pjesë e këtij kompeticioni.

Nëse ke një ide biznesi apo një startup APLIKO TANI!!

Afati për aplikim: 5 Qershor 2017

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale