Reklama më e mirë e Adidas e bërë nga një student gjerman » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 05/01/2017

Reklama më e mirë e Adidas e bërë nga një student gjerman

Share
nga Neada Muçaj
Jan 05, 2017

Drejtori student i kësaj reklame të mrekullueshme të Adidas iu ka treguar profesionistëve se si duhet bërë një reklamë e vërtetë.

Në këtë spot, Eugen Merher mjeshtëri Gjerman tregon historinë e një ish-kampioni maratone trupi dhe shpirti i të cilit janë kalbur në një azil, deri në momentin që gjen një palë atlete të vjetëra të Adidas.

Fundi është ai që do t’iu pëlqej më shumë.

“Ne u përpoqën t’ia dërgonim atë departamentit të komunikimit [Adidas ‘], por ata nuk kanë reaguar”, tha Merher, një student 26-vjeçar në Filmakademinë Baden-Württemberg, për Huffington Post.

Gabimi i tyre sepse kjo është vërtetë një punë e shkëlqyer.

/TheHuffingtonPost

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00