Rruga ne te cilen rralle shkohet

L1,000.00

Libri i psikanalistit bashkëkohës Scott Peck “Rruga në të cilën rrallë shkohet” është nga më të lexuarit në botë. Njerëzit kanë gjetur në të një analizë të vërtetë dhe të sinqertë për ngritjen shpirtërore të vetvetes. Ky libër, më mirë se një duzinë ilaçesh, mund ta ndihmojë e ta lehtësojë secilin prej nesh për të bërë një zgjedhje sa më të drejtë, veçanërisht, kur gjendemi në udhëkryq.

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Rruga ne te cilen rralle shkohet”

Your email address will not be published.