Lojerat e Majas

L800.00

Në këtë libër lexuesi mëson të “luajë me jetën”, pa përpjekje të dhimbshme dhe të ngrejë me natyrshmëri pyetjet më thelbësore filozofike, pikërisht atëherë kur bota ka më shumë nevojë për besim, thjeshtësi dhe gëzim të shëndetshëm për të jetuar

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “Lojerat e Majas”

Your email address will not be published.