Korrik 2015 – Ju kërkojmë ndjesë por ky edicion do tju motivojë të lini zyrën!

S’ka stok

Përshkrim

Ky numer i Revistes Business Mag ofron shkrime dhe intervista te zgjedhura mbi turizmin/ travel dhe padyshim per startup-et dhe kryesisht ngjarjen kryesore ne kete fushe Startup Weekend Albania. Zbuloni gjithshka!