7 zakonet e njerezve te suksesshem

L1,400.00

Autori jep leksione të fuqishme për ndryshimin individual. Ky është botimi i plotë dhe është shitur më shumë se 15 milionë kopje. Tom Peters e konsiderohet këtë një libër të mrekullueshëm që mund të të ndryshojë jetën….

Vlerësime & Komente

Ende pa komente.

Jini i pari që shqyrton “7 zakonet e njerezve te suksesshem”

Your email address will not be published.