Mirela Sula, shqiptarja e parë që do të flasë në ‘’Success resources’’
Përditësuar së fundmi: 02/02/2018

Mirela Sula, shqiptarja e parë që do të flasë në ‘’Success resources’’

Share
nga Neada Muçaj
Shk 02, 2018

Mesa duket lajmet e mira nuk kanë të mbaruar kur flitet për sipërmarësen e suksesshme shqiptare, Mirela Sula.

Mirela Sula, themeluesja e platformës së “Global Woman” për fuqizimin e rolit dhe impaktit të grave në botë për herë të parë do të flasë në një event me Baroness Michelle Mones, një nga majatet skoceze të biznesit dhe sipërmarrjes.

Tema e diskutimit do të jetë “Fuqizimi i grave sipërmarrëse”. Ky event i përmasave të tilla do të zhvillohet në Londër më datën 9 shkurt.

Për herë të parë pas Baroness Mones, Mirela Sula është gruaja e dytë në botë që do të mbajë fjalën e saj në “Success resources”, një fushë e dominuar gjithmonë nga burrat.

Success Resources’’ është kompania e vetme në botë që ka të drejtat e Tonny Robins dhe të gjithë folësit publikë, e kanë ëndërr të jenë të ftuar nderi dhe të flasin në eventet e saj. Kjo është një arritje jo vetëm personale e Mirelës, por edhe kombëtare, pasi është e para shqiptare që do flas në një event të këtyre përmasave.

Forca e motivimit është ajo për të cilën do të flasin në skenë Mirela së bashku me Mones. Psikologjia me motivimin janë gjithmonë të lidhura në fushën e vetëzhvillimit dhe Mirela ka ditur si të sintetizojë brenda karakterit të saj profesional të gjitha eksperiencat e saj si psikologe, shkrimtare, gazetare dhe si njohëse e mirë e botës së gruas, brendisë së saj dhe nevojës për tu identifikuar në një botë moderne që ndryshon çdo ditë dhe kërkon përshtatje.

/Diell-onlineEvente

Communication Skills Station

Maj 26, 2018
11 AM - 2 PM

Konferenca Spark.me 2018

Maj 26, 2018
në orën 09:00 AM - 27 Maj në 07:00 PM

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

Maj 31, 2018
6:00 PM - 9:00 PM, 1-3 Qershor, ora 10:00 AM - 8:00 PM

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Qershor 7, 2018
10 AM - 12:30 PM

Startup Grind Europe Conference

Qershor 13, 2018
8 AM - 6 PM