Hapen aplikimet për "Mësues për Shqipërinë"
Përditësuar së fundmi: 24/05/2019

Hapen aplikimet për “Mësues për Shqipërinë”

Share
nga Neada Muçaj
Maj 24, 2019

Përmes një postimi në Facebook, Ministrja e Arsimit Besa Shahini ka njoftuar hapjen e aplikimeve për mësues të rinj. Thirrja është e pasqyruar dhe në portalin #MësuesPërShqipërinë2019! Ndërkohë, aplikimi mund të bëhet me postë në të katër Drejtoritë Rajonale të Arsimit Parauniversitar, sipas bashkive përkatëse. 

Më shumë informacion rreth aplikimit dhe dokumentave të nevojshme, i gjeni në këtë link: https://bit.ly/2W1fCcs