Upcoming events

Janar 26, 2018

Frymëzohu & Aftësohu me Albanian Skills

Albanian Skills po mbërrin në qytetin tuaj për t'ju takuar dhe biseduar së bashku rreth Aftësive Profesionale dhe pasionit për to. Albanian Skills do të udhëtojë nëpër Shqipëri për t'ju informuar d...
Lexo më tepër
Janar 29, 2018

Konferenca Cybertech, 29 – 31 Janar 2018, Tel-Aviv, Izrael

Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të ...
Lexo më tepër
Shkurt 5, 2018

Forumi i biznesit “Ceramica Innova”, Spanjë

Në datat 5 deri në 9 Shkurt 2018, do të organizohet në Valencia, Spanjë forumi ndërkombëtar “Ceramica Innova”. Ky event organizohet për të 6-in vit radhazi dhe është një ndër eventet më të rëndësishëm...
Lexo më tepër
Shkurt 9, 2018

World Education Fair – Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë

World Education Fair – Panairi më i madh i Edukimit në Shqipëri hap dyert për të shtatin vit radhazi për të gjithë të interesuarit në datat 9 – 10 Shkurt në Tiranë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Mars 15, 2018

LEAP Summit 2018

Google, Microsoft, Amazon, Tesla, SpaceX dhe mijëra startup-e po ndryshojnë botën që ne njohim sot! Ata janë ndryshimi. Po kërkonit një mundësi për të takuar ata që kanë bërë ndryshimin këtë Mars? LEA...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër
Prill 14, 2018

Get in the Ring Tirana 2018

Konkursi global i startup-eve "Get in the Ring" po vjen në Tiranë! Në 16 Shkurt 2018 sfidohen të gjitha startup-et shqiptare për të hyrë në Ring dhe të bëjnë pitch-in e tyre. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 21, 2018

Konferenca rajonale: “Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”

Connect. Collaborate. Create. Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer Center ka kënaqësinë t'ju ftojë të merrni pjesë në konferencën e parë shkencore me temë "Drejtësia Sociale d...
Lexo më tepër