Upcoming events

Prill 25, 2019

Dixhitalizimi në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizon trajnimin me titull "Dixhitalizimi në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme". Qëllimi i trajnimit është të ofrojë informacione dhe shpjegime rreth proceseve në një kom...
Lexo më tepër
Prill 25, 2019

Komuniteti SPI organizon konferencën “BLACK HAT 2.0 – Albania 2019”

Për herë të parë në Shqipëri organizohet një konferencë / workshop me ekspertët më të mirë nga Kosova & Shqipëria. Black Hat është eventi unik kushtuar hakimit në mbarë botën. Për herë të parë, Ko...
Lexo më tepër
Prill 25, 2019

Junior Achievement of Albania sjell eventin “Leader for a day”

Junior Achievement (JA) është organizata më e madhe në botë, e cila edukon dhe frymëzon të rinjtë për të vlerësuar lirinë e sipërmarrjes, biznesit dhe ekonomisë në dobi të përmirësimit të cilësisë së ...
Lexo më tepër
Prill 30, 2019

Zgjidhje inovative të problemeve me burime të kufizuara

Të ndërtosh një biznes të suksesshëm të shkencës dhe teknologjisë është sfiduese, madje edhe nëse je pjesë e ekosistemeve më të zhvilluara të biznesit. Për sipërmarrësit që nuk janë në këto ekosisteme...
Lexo më tepër
Maj 2, 2019

New Dates for “Growth Hacking” Bootcamp

A 2-Day Growth Marketing Bootcamp on 2 & 3rd of May Our 2-day course is our most popular one, and includes a deep-dive into the Growth Marketing process through the eyes of real, proven cases. ...
Lexo më tepër
Qershor 7, 2019

Startup Live Tirana – zhvilloni startup-in tuaj

Gati për të çuar startup-in tuaj në një nivel tjetër? Runtastic, Shpock, mySugr dhe Swell – të gjitha këto startup-e të suksesshme kanë një gjë të përbashkët: Ato kanë qenë në skenën e Startup Live...
Lexo më tepër