Upcoming events

Shkurt 26, 2020

Trajnim multidimensional Senior: Sipërmarrje & Menaxhim

Shkolla Amerikane e Suksesit (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shkurt 26, 2020

Roli dhe ndikimi i ICT në të ardhmen e Tregut të Punës dhe Edukimit

Më 26 shkurt, EESTEC LC Tiranë vjen me një super-konferencë ndërkombëtare me temën "Adresimi i sfidave arsimore: Roli dhe ndikimi i ICT në të ardhmen e Tregut të Punës dhe Edukimit". (më tepër&helli...
Lexo më tepër
Shkurt 29, 2020

Organizohet konferenca ndërkombëtare Albanian DREAMin 2020

Organizata jo-fitimprurëse, Leadership Development Association Albania në bashkëpunim me Salesforce Trailblazer Community Groups dhe LEAP Summit 2020 organizon  konferencën  ndërkombëtare “Albanian DR...
Lexo më tepër
Shkurt 29, 2020

Njohja me Programimi Neuro Linguistik

NLP-ja, jo vetëm që ofron teknika të thjeshta, me anë të të cilave ju mund të krijoni një jetë shumë më të bukur. Mund të jeni shumë më të lumtur, mund të gjeni më shumë qetësi dhe paqe. Mund të v...
Lexo më tepër
Mars 1, 2020

Njohja me NLP-në (Programimi Neuro Linguistik)

NLP-ja, jo vetëm që ofron teknika të thjeshta, me anë të të cilave ju mund të krijoni një jetë shumë më të bukur, mund të jeni shumë më të lumtur, mund të gjeni më shumë qetësi dhe paqe, mund të v...
Lexo më tepër
Mars 4, 2020

Edicioni i 7-të i panairit HoReCa në mars

Edicioni i 7-të i panairit ndërkombëtar HoReCa Expo Albania do të zhvillohet në Tiranë me 4-6 Mars. Pjesë e këtij eventi do të jetë panairi i paketimit dhe teknologjisë PackTechExpo, gara ndërkombëta...
Lexo më tepër
Mars 5, 2020

Konferenca Rajonale për Ekonominë Qarkore 2020 do mbahet në Tiranë

ENV-net po organizon për vitin e dytë konferencën rajonale për Ekonominë Qarkore. Konferenca e parë, e mbajtur në Beograd, shërbeu për të prezantuar konceptin e Ekonomisë Qarkore dhe për të nxitur ...
Lexo më tepër
Mars 7, 2020

Pak ditë na ndajnë nga International Women’s day (IWD)!

(IWD) Albania 2020 është pjesë e një serie eventesh globale të ndërmarra dhe mbështetura nga gjigandi i teknologjisë, Google. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Mars 20, 2020

Një kapitull i ri në fushën e hotelerisë

WHTC20 është e para në një seri të gjatë, që do të mbledhë çdo vit drejtuesë në industrinë e hotelerisë, pronarë & menaxherë hotelesh dhe investitor, për të diskutuar dhe provuar risitë dhe metoda...
Lexo më tepër
Prill 3, 2020

Panairit Ndërkombëtar i Turizmit

Zhvillohet edicioni i 4-të i Panairit Ndërkombëtar i Turizmit në Tiranë. Këtë vit edicioni i katërt zhvillohet me mbështetjen e Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit gjithashtu edhe të Agjensisë Kombëta...
Lexo më tepër