E4SC, Thirrje për Mentorë
Përditësuar së fundmi: 08/09/2017

E4SC, Thirrje për Mentorë

Share
nga Neada Muçaj
Sht 08, 2017

Sipërmarrësit për Ndryshim Social po rekruton mentorë për edicionin e ri të programit.

Ekspertët për mbështetjen, rritjen dhe shkallëzimin e sipërmarrësve socialë nga rajoni Euro-Mesdhetar inkurajohen të aplikojnë.

Sipërmarrësit për Ndryshim Social (E4SC) është një program i fokusuar në zbulimin dhe rritjen e talenteve në nivel njerëzor dhe sipërmarrës, me kapacitet për tu lidhur me pjesëmarrësit duke i mbështetur ata përgjatë viteve, i cili vlerësohet po aq sa ekspertiza profesionale.

Mentorët janë të ftuar të marrinë pjesë për një ose dy ditë gjatë trajnimit në Torino, Itali, nga 26 Tetori deri në 5 Nëntor 2017.

Aktualisht pesë pozicione janë të hapura, secila me një fokus të veçantë:

  1. Mentor në Ndërmarrjet Shoqërore Jugore
  2. Mentor në Ndërmarrjet Shoqërore të BE-së
  3. Mentor në financimin e biznesit social
  4. Mentor për investimet e biznesit social
  5. Mentor në ekonominë e Gjelbër dhe zhvillimin e agrobiznesit

Për të aplikuar, ju lutem regjistrohuni në faqen e internetit të UNIDO-s:  http://www.unido.org/employment/apply.html

Më pas paraqisni kërkesën tuaj duke specifikuar pozicionin që ju intereson, CV-në tuaj dhe një letër motivimi në [email protected]

Për më shumë informacion ju lutem kontaktoni koordinatorin e sipërmarrësve për ndryshime sociale, Francesco Candelari: [email protected]

/E4SC

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente