Dronët zëvendësojnë modelet në pasarelën e Dolce & Gabanna
Përditësuar së fundmi: 28/02/2018

Dronët zëvendësojnë modelet në pasarelën e Dolce & Gabanna

Share
nga Neada Muçaj
Shk 28, 2018

Jetojmë në vitin 2018 dhe njerëzit janë të dalë mode.

Dolce & Gabanna, i ka zëvendësuar njerëzit me teknologjinë.

Në pasarelën e zhvilluar në Milano, dronë fluturues u shfaqën duke mbajtur modelet e reja të çantave të shtëpisë së modës. Shtatë dronë fluturuan sipër pistës, secili me një kuletë prej lëkure dhe xhevahire të mbushur nga koleksioni më i fundit i kompanisë Vjeshtë Dimër 2018/19.

Audiencës iu kërkua të fiknin Wi-Fi në telefonat e tyre, gjithashtu dhe hotspotin.

Java e modës së Milanit paraqiti variante të ndryshme për konceptet e teknologjisë high-tech.

Alessandro Michele prezantoi koleksionin Gucci Cyborg, ku programi përfshinte modele që mbanin versione 3D të kokave të tyre.

Mesa duket zhvillimet e teknologjisë po depërtojnë në çdo fushë të jetës sonë.

/Geek.com