Zhvillim Personal

Secili ka një histori

Shpresa Rupar 1 vit më parë
Zhvillim Personal

6 mesazhe për të rinjtë, nga sipërmarrësi shqiptar

Zhvillim Personal

10 thënie motivuese nga Stephen Hawking e Leonardo da Vinci

Zhvillim Personal

Panari i librit: kryeson romani i huaj. Librat e biznesit, trendi i ri

Zhvillim Personal

Po luftoni të jeni të motivuar? Mos kërkoni këshilla, jepini ato

Zhvillim Personal

4 librat më të kërkuar të biznesit dhe zhvillimit personal në Panairin e Librit 2018, Tiranë

Zhvillim Personal

Çfarë është suksesi?

Zhvillim Personal

Mos bëni viktimën!

Zhvillim Personal

Optimisti, kush është ai?!

Zhvillim Personal

Bëhuni punëdhēnës, jo punëmarrës!