Slideshow

7 mënyra si rriten fëmijët në vende të ndryshme të botës

Slideshow

Ndryshimet më të rëndësishme që do të sjellë Google

Travel

12 vendet që të gjithë duhet t’i vizitojnë vitin e ardhshëm, mes tyre dhe Shqipëria

Slideshow

Industritë janë transformuar gjithmonë nga teknologjia. Udhëheqësit e biznesit e dinë këtë më mirë se kushdo!

Slideshow

Ky është dizajni i ri i Gmail, më elegant dhe funksional se kurrë

Slideshow

7 Gjërat që përdorim çdo ditë të cilat janë shpikur nga femrat

Slideshow

ICT Awards për herë të parë në Ulqin, takim në Kosovë me Ministrin për Zhvillim Ekonomik, Ministrin e Inovacionit dhe Kryetarin e Prishtinës

Teknologji

Geneva Motor Show 2018 vetëm me një Google Pixel 2 XL

Slideshow

Samsung prezanton Galaxy S9 dhe S9+ në Shqipëri

Faqe 1 nga 31123...E fundit »