Lajme

Parashikime pozitive nga Komisioni Europian për Shqipërinë për vitet 2017-2019

Lajme

Piraeus Bank shet filialin e saj në Shqipëri, Tirana Bank

Lajme

Eksperimentet për pagesën e një të ardhure themelore universale po shfaqen në të gjithë Europën

EU Corner

Startup-et kosovare, vizitë në Berlin për partneritet me startup-et gjermane

EU Corner

Pse në Londër u vendos një GJOKS GJIGAND në tarracën e një ndërtese?

EU Corner

Danimarka, shteti që ka balancën më të mirë midis punës dhe jetës. Ja përse

Lajme

Fitorja e Macron rrit vlerën e euros, duke ia kaluar edhe dollarit

Media&PR

Aza Raskin, “Mjeshtëri i Dizajnit” dhe sipërmarrësi serial, është folësi i ri i Spark.me 2017

Sipërmarrje

Pastiçieri i suksesshëm shqiptar i cili ka hapur shkollën për të përvetësuar artin kulinar në Slloveni