Design Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Design

Captivated Digital Printed Business Cards from Spog Print

Design and print your most amazing and captivate stunning digital printed business cards from spogprint.com. Spog Print is one of the online digital printing service provider from Sharjah, United Arab Emirates and having service all over UAE & Om

Nga “Gucci” në ”Fucci”…

Shkruar nga Kostandin Feshti Të blesh mirë dhe lirë nganjëherë është diçka paksa e vështirë, por njerëzit kanë zgjedhur të mos e marrin parasysh këtë fakt dhe të blenë thjesht lirë, qoftë ajo mirë apo keq. Ka shumë raste kur shikojme nëpër

Arkitektura 2018: Flasim per trendet, jo degen…

Shkruar nga Kostandin Feshti Eshte hera e pare qe shkruaj nje artikull i cili nuk permban ndonje mendim kontradiktor apo dashje padashje te leshoje "xixa" ne mendjet e njerezve duke krijuar mosdakortesi me ate cfare eshte shkruar. Une jam nje d

Çfarë duhet të marrim parasysh para marrëveshjes për një Web Dizajn?!

Këtu do përmbledhim pikat kyçe që nevojitet patjetër të përfshihen në kontratë mes Web Dizajnerit dhe Klientit: 1.    Parashikoni se cfarë do përfshihet. Kontrata duhet të përcaktojë në formë të prerë se cfarë përgjegjsish ka secila palë në këtë

Tarifimi I një Webfaqeje? Ja disa këshilla

Shpesh ndodhemi përballë një dileme kur mendojmë të kuptojmë koston e një webfaqeje,vihemi shpesh në siklet nëse po vendosim cmimin e duhur dhe nëse klienti do mbetet I kënaqur e të kuptojë përse kushton ky shërbim dhe si ka arritur një webfaqe të ke

Çdo projekt në web dizajn ka nevojë për… ?

Ashtu si në futboll, apo në çdo aspekt ku duam të kemi sukses, duhet të kemi punën në grup që të na bëjë që suksesi të n’a rendë pas. Nëse mendojmë se suksesi do të vijë nga puna individuale vetëm, thjesht po gabojmë. Puna në grup ka shumë rëndësi,

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM