Bëhuni pjesë e eventit virtual Shkodra Digital Weekend


Dëshironi të jeni pjesë e aktivitetit më të madh dedikuar inovacionit dhe dixhitalizimit për Shkodrën, por virtualisht në të gjithë botën, ngado që të jeni?

Në kuadër të situatës botërore të krijuar si pasojë e Covid 19, Shkodra Digital Weekend do të zhvillohet virtualisht, sepse çdo pengesë mund të kthehet në mundësi. Përmes këtij formati të ri, Global Digital City synon të provojë edhe një herë ndikimin e digjitalizimit në jetët tona dhe si mund t’i përmirësojë ato. Dixhitalizimi është e ardhmja. Tashmë me këtë event dixhital, Shkodra do jetë njëkohësisht prezente në të gjitha qytetet.

Nëpërmjet platformës Global Digital City synohet sensibilizimi dhe zhvillimi i  qyteteve të Shqipërisë në lidhje me “digital skills” dhe “digital economy”. Vetëm digjitalizimi dhe teknologjia mund të na bëjnë konkurrentë të fuqishëm në tregun global.

Duke synuar krijimin e një ekosistemi më të favorshëm dhe më konkurrues në Shqipëri, qyteti i Shkodrës është duke pritur aktivitetin Shkodra Digital Weekend, por secili mund të marri pjesë virtualisht kudo që ndodhet. Një aktivitet unik që bashkon CEO, politikë-bërës, ekspertë dhe akademikë, organizatat ndërkombëtare, rininë, inovatorët e teknologjisë dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile me synim sjelljen e ndryshimeve pozitive në qytetin e Shkodrës.

Shkodra Digital Weekend është pjesë e aktiviteteve të nismës Global Digital City të ABSA me mbështetjen e VIGAN Group, ICTS-lab, Bashkia Shkodër dhe shumë organizata dhe biznese të tjera. Nëpërmjet Shkodra Digital Weekend synohet të sillen mbi 20 folës dhe me mijëra ndjekës në një skenë dedikuar inovacionit dhe digjitalizimit.

Në këtë aktivitet mund të jeni pjesëmarrës në diskutimet me mentorët më të suksesshëm të biznesit në Shqipëri. Por gjithashtu mund të merrni pjesë duke qenë ju prezantuesi i një ideje biznesi “start-up”. Idetë më të suksesshme mund të fitojnë bursa, financim, konsulencë apo mbështetje të formave nga më të ndryshmet.

Eventi do të zhvillohet të shtunën më 11 prill 2020, ora 10 PD – 4:30 MD.

Nëse dëshironi të merrni pjesë plotësoni formularin duke klikuar këtu.

Nëse doni të njiheni më shumë me Global Digital City klikoni këtu.
Mund të kontaktoni në:
Cel: +355693302026
Email: [email protected]

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale