AUK hap aplikimet për kurset verore » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 22/05/2019

AUK hap aplikimet për kurset verore

Share
nga Eridon Elshani
Maj 22, 2019
-Manages Business Mag Kosovo -Studies Philosophy at University of Prishtina
lexo me teper >

Instituti për Trajnim dhe Zhvillim në Kosovë (A.U.K) ka hapur aplikimet për kurset verore:

  1. CCNA R & S 1: Hyrje në networking

Ky kurs prezanton arkitekturën, funksionet, komponentët dhe modelet e Internetit si dhe rrjeteve të tjera kompjuterike. Deri në fund të kursit, studentët do të jenë në gjendje të ndërtojnë LAN-e të thjeshta, të bëjnë konfigurime bazë për routerat dhe çelsat dhe të zbatojnë skemat e adresimit të IP.

Mëso më shumë.

  1. Esencialet në TI

Ky kurs përqendrohet në bazat e pajisjeve kompjuterike dhe të pajisjeve mobile, hardware dhe software, dhe koncepte të avancuara si siguria, rrjetëzimi dhe përgjegjësitë e një profesionisti TI. Është projektuar për studentët që duan të ndjekin karrierë në TI dhe që duan të fitojnë njohuri praktike se si punon një pajisje kompjuterike dhe mobile.

Mëso më shumë.

  1. Instalimi, ruajtja dhe llogaritja me Windows Server 2016

Ky kurs është projektuar kryesisht për profesionistët e TI të cilët kanë përvojë me Windows Server. Është projektuar për profesionistët, të cilët bëjnë ruajtje dhe llogaritje duke përdorur Windows Server 2016, që kanë nevojë t’i kuptojnë skenarët, ruajtjen dhe llogaritjen e opsioneve që janë në dispozicion dhe të zbatueshme për Windows Server 2016.

Mëso më shumë.

  1. Programim (HTML5, CSS3, JavaScript)

Kursi i programimit është dizajnuar për të pajisur studentët me njohuri dhe aftësi themelore me programimin në ueb duke përdorur HTML5, CSS3 dhe JavaScript. Kursi është i përshtatshëm për kandidatët që kanë pak ose aspak njohuri në këtë teknologji. Përmbajtja e kursit është hartuar për të adresuar nevojat e aplikimit të programeve të internetit qoftë për qëllime akademike ose për ato profesionale.

Mëso më shumë për këtë kurs.

Agjenda e trajnimeve.

Numri i vendeve është i limituar.

Apliko tani!