A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 09/08/2019

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar?

Share
nga Eridon Elshani
Gus 09, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Kompania zvicerane Vision Agency do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimiKolegjin Universum në programet Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Gjermane.

Studentët që nga viti i parë do të punojnë part-time, e më pas vazhdojnë kontratën e punësimit në Vision Agency. Financimi i studimeve do të bëhet për këto programe studimi 20 BURSA për Shkenca Kompjuterike dhe 20 BURSA për Gjuhë Gjermane. Apliko tani https://bit.ly/2ZIxjLD. Fito BURSË për 3 vite studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar.

Puno për tregun global që nga mosha 18 vjeçare si programer, IT, Data Security, Digital Marketing, Call Center apo Content Writing. Apliko përmes këtij linku https://bit.ly/2ZIxjLD

Përzgjedhja e studentëve bëhet përmes Testit në bazë të drejtimit dhe Intervistës nga Kolegji Universum dhe Kompania Vision Agency.
Mëso më shumë https://bit.ly/31kG1A6

Afati i fundit 6 Shtator 2019, për më shumë informata ndiqni aktivitetin e kolegjit Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.Evente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00