Agroturizëm Gjepali është i vendosur buzë lumit Erzen, i rrethuar nga gjelbërimi në fshatin Gjepalaj të Shijakut. Ky është vendi ideal për yoga dhe për t’u qetësuar në terrenin e gjelbër përball restorantit. Në këtë hapësirë mbizotëron qetësia.
Kuzhina e restoranti është ideuar dhe mban firmën e Fundim Gjepalit. Nëpërmjet intuitës, dijes dhe eksperiencës ai ka sjell në tryezë të gjitha pjatat më fantastike dhe më me shije të familjes dhe të traditës së tyre.Recetat janë më moderne, ndërsa baza mbetet tradicionale.
Gjithçka në kuzhinë është e freskët, sezonale, që do të thotë, çdo stinë ka produktet e veta, duke iu përshtatur kohës dhe duke qëndruar te çmimet ekonomike. Produktet që përdoren në restorant janë 100 për qind prodhime të zonës.
Në Agroturizëm Gjepali 80 për qind e verërave që gjenden në kantinë, janë shqiptare, ndërsa 20 për qind janë të huaja dhe më të mirat.
Restoranti ka një etiketë të vetën, që e sugjeron shpesh dhe është sheshi i zi, një verë që përfaqëson zonën. Gjithashtu ka edhe një koleksion me raki dhe liker nga më të mirët që prodhohen në Shqipëri.
Vizitoni agroturizemgjepali.com për rezervime!
Që nga viti 2015 nxisim shpirtin sipërmarrës, inovacionin dhe rritjen personale duke ndikuar në zhvillimin e një mjedisi motivues dhe pozitiv tek lexuesit tanë. Kjo punë që e bëjmë me shumë dashuri nuk ka të paguar. Ne jemi platforma e vetme e cila promovon modelin pozitiv të sipërmarrjes së lirë. Përmes kësaj platforme mbështesim edukimin gjatë gjithë jetës si mjet për zhvillimin personal dhe profesional të brezave. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni në gjithë trevat shqipfolëse.
Mund të kontribuoni KETU. Falemnderit.