3 gjërat që nxisin investitorët engjëj të investojnë tek ju » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 20/06/2019

3 gjërat që nxisin investitorët engjëj të investojnë tek ju

Share
nga Admin
Qer 20, 2019
Business Magazine Albania constitutes an online periodical publication of business related articles. It is the first of
lexo me teper >

Këtu janë përbërësit kryesorë për një prezantim fitues tek investitorët ëngjëj.

Investitorët engjëj zakonisht janë individë “të pasur” që po kërkojnë të investojnë në startup-e.

Shkëlqyeshëm! Këtu janë disa nga gjërat që ata kërkojnë si mundësi:

  1. Idetë e reja! Kjo nuk do të thotë që ju duhet të keni prioritet teknologjinë apo të jeni shpikës. Kjo do të thotë që ideja juaj duhet të qëndrojë ndryshe nga çdo gjë e ngjashme me të.
  2. Dritarja e mundësisë! Investitorët duan të dinë se ekziston një dritare që do të lejojë që kompania juaj të jetë e para në treg dhe të jetë në gjendje të krijojë terren për biznesin para se të tjerët të bëjnë këtë.
  3. Treg pontecial! Tregoni se si biznesi juaj mund të rritet e të sigurojë fitime të qëndrueshme. Investitorët engjëj nuk motivohen vetëm nga fitimi, por një fitim i vogël nuk dëmton asnjë.

Paç fat!

Entrepreneur