Fituesi i Nobelit në Ekonomi; Richard Thaler na mëson mbi ndërtimin e urave ekonomike në Botë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 09/10/2017

Fituesi i Nobelit në Ekonomi; Richard Thaler na mëson mbi ndërtimin e urave ekonomike në Botë

Share
nga Silvi Bakiri
Tet 09, 2017
Akademia Ruajale Suedeze ia akordoi këtë titull z.Thaler, profesorit të Universitetit të Çikagos, për punën mbi ndërtimin e urave ekonomike dhe analizën psikologjike.
Z.Thaler “na mëson disa konkluzione të reja për sa i takon vendimarrjes,” u shpreh akademia.

 

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente