Qendrës Tregtare Kristal Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

“Blancheur”, “Albanian ICT Academy” dhe “Epoka e Skënderbeut” kalojnë në finalen e madhe të “Do you have an idea?”

Media&PR

“Creativity zone” dhe “Share Albania”, idetë e para finaliste të “Do you have an idea?”