kulturë Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Travel

Si të kesh një mënyrë jetese të shëndetshme ndërsa udhëton për punë?

Business Pulse

Davos 2019: Është koha për të kaluar në një javë pune katër-ditore

Marketing

Ja pse fushata e re e Gillette po komentohet nga të gjithë

Sipërmarrje

Përtej shpërblimeve dhe përfitimeve: Çfarë e bën një kompani vërtet të mirë?

Lajme

Ushqimet gjithnjë e më shtrenjtë. Inflacioni në Korrik 2.3%

Marketing

5 Pyetjet që duhet të bëni gjatë një interviste me kandidatë në fushën e marketingut

Strategy

Dëshironi të jeni një lider më i mirë këtë vit? Filloni praktikoni këtë teknikë

Sipërmarrje

Parimet që mund të mësoni nga Netflix për të krijuar kulturën e kompanisë tuaj

Thirrje per Aplikime

Aplikoni për Global Entrepreneurship Bootcamp 2018 në Tajlandë

Strategy

Mos kërkoni për një ide të madhe, kërkoni për të zgjidhur një problem

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM