kancer Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
revista

Bashkim Ziberi, shkencëtari pjesë e ekipit që po evoluon luftën ndaj kancerit

Teknologji

Teknologjia një ndihmë e madhe për zbulimin e kancerit

Lajme

A po jetojmë shëndetshëm?! Sëmundjet e gjakut dhe kanceri rrisin 4% numrin e vdekjeve në 2017

Teknologji

DreamLab, aplikacioni nga Vodafone që ju ndihmon të luftoni kancerin

Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Startup

David Hysong ka themeluar startup-in bioteknologjik për të kuruar lloje të rralla të kancerit

Teknologji

Çfarë po i bën telefoni trupit dhe mendjes tuaj?

Personazhe

Chan Zuckerberg ndërmarrin iniciativën për të investuar 3 miliardë $ në kurimin e sëmundjeve