jete Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Zhvillim Personal

Cili është koncepti juaj për 2020?

Strategy

Pyetja më e shpeshtë e Facebook që ju rrëmben lumturinë

Marketing

10 mësime për shitjen nga Denis Gafuri, pas konferencës më e madhe për shitjet në botë – 10X GROWTH

Business Pulse

17 thënie frymëzuese nga Ruth Bader Ginsburg

Zhvillim Personal

Secili ka një histori

Business Pulse

Këshilla të mençura për jetën dhe punën që njerëzit e suksesshëm ndanë këtë vit

Business Pulse

A ekziston balanca punë-jetë? Ja çfarë thonë sipërmarrësit më të suksesshëm

Strategy

7 aftësitë që duhet të keni për t’u bërë të suksesshëm

Teknologji

Google dhe Apple, po shkojnë në Kosovë

Sipërmarrje

10 rregullat për të qënë një sipërmarrës i suksesshëm

Evente