HDR10+ Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Samsung dhe Amazon Prime Video Lançojnë të Parët Përmbajtjen HDR10+

Teknologji

Samsung Electronics Zgjeron Linjën e Televizorëve Premium në IFA 2017

Teknologji

20th Century Fox, Panasonic dhe Samsung krijojnë një partneritet të ri për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme të shikimit me teknologjinë HDR10+