energji Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Business Pulse

Suksesi është më i sigurt kur afër ke një mentor

Lajme

Bursa e Energjisë, Konfindustria kërkon të nisë punën

Business Pulse

1 miliard euro, investimet e huaja në vend arrijnë nivelin më të lartë në 2018

Strategy

7 shenja që tregojnë se nuk jeni ende gati për të filluar biznesin tuaj

Thirrje per Aplikime

Samiti Global i Sipërmarrjes 2019, një mundësi për të zhvilluar më tej sipërmarrjen tuaj

Business Pulse

Konfindustria kërkon uljen e çmimit të naftës dhe energjisë elektrike

Lajme

Gazsjellësi Trans Adriatik finalizon projektin e financimit prej 3.9 miliardë euro

Strategy

J.K. Rowling thotë se 1 vendim i ndan njerëzit që arrijnë sukses nga ata që vetëm ëndërrojnë

Zhvillim Personal

Burnout, kujdes punonjësit

Strategy

9 zakone që do t’ju ndihmojnë të bëheni versioni më i mirë i vetes tuaj

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM