Studentja Trinë Ismajli, zhvilluese e ueb-it në kompaninë austriake “SCOOP & SPOON” » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 24/04/2019

Studentja Trinë Ismajli, zhvilluese e ueb-it në kompaninë austriake “SCOOP & SPOON”

Share
nga Eridon Elshani
Pri 24, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Studentja e nivelit master në Fakultetin e Shkencave kompjuterike dhe Inxhinierisë, Trinë Ismajli prej gati katër vitesh është pjesë e kompanisë së njohur austriake për marketing dhe dizajn, “SCOOP &Camp; SPOON”, ku punon si zhvilluese e uebfaqeve.

Trina tha se sigurimi i një vendi pune pa i përfunduar studimet e nivelit bachelor është sfidë dhe përgjegjësi më vete, por e ka arritur me përkushtim dhe punë të vazhdueshme.

“Falë profesorëve shumë të kualifikuar, asistentëve me të cilët kemi mbajtur ushtrimet gjatë periudhës së studimeve bachelor, si dhe gjithmonë interesi im në këtë fushë, kanë ndikuar që të përfitoj shumë nga studimet e mia dhe të punësohem ende pa i mbaruar studimet. Tash i bëj katër vite përvojë pune, pa ndaluar asnjëherë”, tregoi ajo.

E nga periudha e studimeve bachelor, tani edhe në master, Trina ruan shumë kujtime që i dhanë përvoja të reja dhe e shndërruan në profesioniste të vërtetë.

“Një nga ngjarjet që do të vlerësoja në nivelin bachelor është fitimi i bursave për dy vite radhazi për shkak të notës sime mesatare, si dhe certifikata e fituar si “Studentja më e mirë e vitit”, në Ceremoninë e Diplomimit”, vlerësoi ajo.

Trina ka përfituar edhe nga marrëveshjet e bashkëpunimit të UBT-së me universitetet ndërkombëtare dhe gjatë studimeve master, ajo ishte pjesë e programit të shkëmbimit të studentëve, ku me bursë të plotë studimi kaloi një semestër në Staffordshire Univerisity, në Britani të Madhe.

/UBTEvente

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Dhjetor 11, 2019
6 PM – 8 PM

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00