Dhjetor 2016 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Dhjetor 2016

REVISTA / 03/12, 2016
Share

Kliko ketu per te shkarkuar revisten.

Siç mund ta keni vënë re, që nga Tetori atmosfera e biznesit dhe sipërmarrjes ka qenë e nxehtë. Aktivitete startup-esh, takime me menaxherë produkti, kompeticione idesh, samite, konferenca dixhitale të marketingut apo inovacionit kanë qenë alë kyçe dhe pika takimi për shumë prej nesh.