Maj 2015 – “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas.

S’ka stok

Përshkrim

Ky numër i Business Magazine është vërtetë special!  Ngjan sikur aroma e ngrohtë pranverore e Majit ka sjellë në këtë revistë disa nga momentet më..