Upcoming events

Maj 23, 2018

Transformimi dixhital me Dritan Pecinin

Jemi të lumtur të për herë të parë World Produkt Day në 23 Maj, e cila do të përfshijë evente nga 80 vende nga e gjithë bota, përfshirë dhe qytetin e Tiranës. Kemi vendosur të flasim për Dixhit...
Lexo më tepër
Maj 25, 2018

Panairi i sipërmarrësve të së nesërmes

A munden 13 gjimnazistë në Tiranë të nisin 13 sipërmarrje të tyret? Eja bashkohu edhe ti për të mësuar. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 26, 2018

Communication Skills Station

Nëse të folurit në publik ju bën t'ju dridhen këmbët, intervistat e punës janë një ndër frikërat tuaja më të mëdha, mos u shqetësoni aspak, ne e kemi zgjidhjen për ju!! (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 26, 2018

Konferenca Spark.me 2018

Spark.me, një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore, do të mbahet në datat 26-27 Maj, 2017, në Hotel Mediteran, në qytetin bregdetar të Budvës, Mali i Zi. Kë...
Lexo më tepër
Maj 31, 2018

Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni i 3-të & Automotive Forum

31 Maj - 3 Qershor vjen në Expocity Albania, panairi më i madh i prezantimit të makinave, Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3-të & Automotive Forum! Të gjithë adhuruesit e makinave dhe jo vetëm...
Lexo më tepër
Maj 31, 2018

Startup Grind Tirana mirëpret Alketa Vejsiu

Është muaji i Femrave Lidere dhe Startup Grind Tirana në datën 31 Maj, ka kënaqësinë të mirëpresë moderatoren e mirënjohur Alketa Vejsiu. Alketa Vejsiu është një personalitet i televizionit shqip...
Lexo më tepër
Qershor 7, 2018

I do Real Estate – nga Eglent Bici

Co.Morning Coffee  Folës: Eglent Bici – Anëtar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Francë-Shqipëri që nga viti 2012 (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 13, 2018

Startup Grind Europe Conference

Me 2500 themelues dhe investitorë që marrin pjesë dhe mbi 100 startup-e europianë, konferenca Startup Grind e këtij viti në Europë [Londër] do të jetë më e madhja e këtij lloji. Me më shumë se 75 folë...
Lexo më tepër
Qershor 21, 2018

Konferenca rajonale: “Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”

Connect. Collaborate. Create. Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer Center ka kënaqësinë t'ju ftojë të merrni pjesë në konferencën e parë shkencore me temë "Drejtësia Sociale d...
Lexo më tepër
Qershor 25, 2018

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore të SME-ve

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore për SME-të me temë: “Trajnim për menaxhimin e eksportit” në datat 25 – 29 Qershor në Tirana International Hotel. (më tepër…)...
Lexo më tepër