Wiki Weekend Tirana 2016 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Wiki Weekend Tirana 2016

Dhjetor 3, 2016, 4 Dhjetor Ora 9 AM - 6 PM
Shkolla e Mesme Profesionale TIK "Hermann Gmeiner" Tirana, Albania

‘Wiki Weekend’ është eventi kryesor i komunitetit shqipfolës të Wikipedia. Gjatë edicionit të tretë të ‘Fundjavës së Wikipedia’ do të kesh mundësinë që të:– të mësosh se si të editosh Wikipedia;
– mësosh se si të bëhesh pjesë e komunitetit;
– ndjekësh prezantime rreth projekteve Wikipedia, Wikidata, Wiki Loves Monuments, Wiki Loves Earth, Wiki Loves Maps etj;
– marrësh pjesë në konkurset që do zhvillohen.

Qëllimi i eventit është që të socializohemi me Wikipedianë të tjerë nga rajoni, të inspirojmë Wikipedianë të rinj që të bashkohen, të njihemi me projektet e Wikimedia dhe të rrisim ndërgjegjësimin e publikut të gjërë rreth rëndësisë së ndarjes së dijes përmes projekteve të lidhura me wiki.

Për t’u regjistruar klikoni KËTU.

Share