Upcoming events

Tetor 17, 2019

Rikthehet për të 4-in vit radhazi me 17 Tetor konferenca e marketingut dixhital, AllWeb Albania

Prej 4 vitesh organizim në Tiranë, AllWeb Albania është konferenca që ka në fokus marketingun dixhital, biznesin dhe transformimin e tij, duke krijuar mundësi unike për ju që të lidheni dhe të mësoni ...
Lexo më tepër
Tetor 21, 2019

Vjen në Tetor konferenca “WOMEN IN TECH”

Në kuadër të muajit Europian për Ndërgjegjësimin ndaj Sigurisë Kibernetike, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike (AKCESK), në partneritet me institucione të tje...
Lexo më tepër
Nëntor 8, 2019

“RRUGA DREJT SUKSESIT” nga Vasil Naçi

Trajnim 3-ditor dedikuar rritjes & zhvillimit. Një kombinim unik i përvojës dhe njohurive të Vasil Naçit, me praktikat dhe mësimet më të mira nga trajnues me famë botërore. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Dhjetor 3, 2019

Vjen Forumi Ekonomik i Tiranës më 3 Dhjetor

Forumi Ekonomik i Tiranës do të mbahet më 3 Dhjetor në  Hotel Plaza, Tiranë. Forumi ka berë të ditur tashmë disa prej folësve të konfirmuar, të cilët vijnë nga bota e biznesit dhe e politikës.   (më t...
Lexo më tepër