Trajnim: "Media Dixhitale, një nga profesionet më të kërkuara nga të rinjtë" » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Trajnim: “Media Dixhitale, një nga profesionet më të kërkuara nga të rinjtë”

Shkurt 13, 2019, 11:30 - 13:00
COD - Center for Openness and Dialogue, Tirana, Albania

Ditën e Mërkurë, në 13 Shkurt, ora 11:30 COD do të organizojë trajnimin me temë “Media Dixhitale, një nga profesionet më të kërkuara nga të rinjtë”.

Një ndër “revolucionet” e dekadës së fundit në aspektin e teknologjisë informative, mund të themi padyshim se janë mediat sociale.

Si i tillë marketingu dixhital është kthyer në domosdoshmëri për çdo lloj profesioni, pasi garanton promovim profesional të veprimtarive të ndryshme ekonomike dhe jo vetëm.

Ky trajnim do të shërbejë për të informuar dhe ndërgjegjësuar të rinjtë rreth:

– Fuqisë së Marketingut Dixhital;
– Përfitimet e shumta që sjell integrimi i tij në strategjinë e marketingut;
– Si ta kthejmë këtë fuqi në mundësi investimi për të ardhmen tonë;
– Hapat që duhen ndjekur për ta zhvilluar këtë fushë në Shqipëri e për të patur sukses në të;
– Trajnimi i të rinjve rreth mediave sociale dhe mundësinë që kanë ata për t’u vetëpunësuar ose punuar me kohë të pjesshme;

Kështu, të rinjtë mund të shërbejnë si faktorë ndryshimi në mjediset e tyre sociale dhe zhvillimin e kësaj fushe, akoma të paeksploruar mjaftueshëm në Shqipëri.

Në panel do të marrin pjesë përfaqësues të kompanive të suksesshme që operojnë në fushën dixhitale, në fushën e marketingut dhe teknologjive informative si:

  • Eliona Kosta dhe Pamela Germani, themelueset e Online Marketing Academy;
  • Renato Civili, MBA, Marketing & PR Director of Business Magazine Albania

Jeni të mir1%pritur në COD, në datën 13 Shkurt, ora 11:30, te Salla e Bibliotekës.

Share